Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aytın Altaç’tan Bayram Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç Kurban Bayramı münasebeti ile bir açıklama yaptı. Altaç açıklamasında, Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde,...

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aytın Altaç’tan Bayram Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç Kurban Bayramı münasebeti ile bir açıklama yaptı. Altaç açıklamasında, Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, huzurlu, güzel yarınlara hep birlikte ulaşılmasını temenni ederek, bayramların birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı günler olduğunu söyledi.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç, Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmeye neden olan müstesna günler olduğunu dile getirdi. Altaç, “Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması, hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Hani derler ya bayramlar kardeşliktir, birlikteliktir, küskünlerin barıştığı yüzlere tebessümlerin geldiği, unutulan çocukların dirilişidir, gelin bu bayram ve bundan sonraki bayramlarda el ele verip kardeşliği yeniden tesis edelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm, Diyarbakırlıların ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER