AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan Dtso'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan Dtso'ya Ziyaret
Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (Dtso) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ziyareti sırasında yeni görevinden dolayı Dtso Başkanı Ahmet Sayar'a başarılar dileyerek, AK Parti il teşkilatı olarak her zaman yanında olduklarını söyledi. Altaç, Lice'de ve İstanbul Taksim Gezi Park'ında yaşanan olayların Türkiye'nin önünün kesilmek istendiğini belirterek, yaşanan olayların çözüm sürecini zedelemek ve süreci akamete uğratmak için yapılan provokatif eylemler olduğunu kaydetti. Yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirten Altaç, halkın bu tür olayları dikkate almadığını ve cevabını sandıkta vereceğini bildirdi. AK Parti hükümetinin samimi olduğunu savunan Altaç, "Karakol yapımlarının bu kadar abartılması doğru bulmuyoruz. Burada ne ilk ne de son defa karakollar yapılıyor. Halkın güvenlik ihtiyacı var. Halkı süreçle ilgili farklı bir noktaya itmeye gerek yok. Bu konuda sağduyuya ihtiyaç var. Çok şükür altı aydır ne dağdan cenaze geliyor ne de karakollardan. Çok iyi bir yerdeyiz ve STK'ların öneri ve eleştirilerine açığız" dedi.

Ne olursa olsun bu çözüm süreci sağlıklı bir şekilde işleyeceğini anlatan Altaç, "Bilindiği gibi Akil adamlar grubu yaptıkları çalışmaları ve gözlemlerini sayın başbakanımıza bir rapor sundular. Bundan sonra biz AK Parti samimiyetle yasal düzenlemelerle ilgili alt yapı oluşturuyoruz. Bu alt yapı çalışmaları tamamıyla ülkemiz ve bölgemizin yararına yapılan çalışmalardır. Bu çalışmalar sadece bir alanda değil. Ekonomik, sosyal, kültürel hayatımızın her alanın kapsayacak tamamıyla ve insanlarımızın yaşamlarını huzura erdirecektir" şeklinde konuştu.

DTSO Başkanı Sayar'da AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç ve beraberindekilerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER