Ak Parti İl Başkanı Altaç, Vali Kıraç’ı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki il başkan yardımcıları, AK Parti merkez...

Ak Parti İl Başkanı Altaç, Vali Kıraç’ı Ziyaret Etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki il başkan yardımcıları, AK Parti merkez ilçe başkanları kısa bir süre önce Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'ne atanan Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette bir konuşma yapan Altaç, Vali Kıraç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, il başkanlığı olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını ve her türlü projelerine destek vereceklerini söyledi. Asıl görevinin halka hizmet etmek olduğunu kaydeden Altaç, hep birlikte Diyarbakır’ı hak ettiği yere getireceklerini ifade etti. Vali Kıraç ise, Diyarbakır’da görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç’a yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, günün anısına Vali Kıraç’a, ‘Diyarbakır’a hoşgeldiniz’ adlı bir plaket hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER