Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Sur ilçesinde görev yapan muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.Sabah Memur-Sen Diyarbakır il başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Mine...

Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Sur ilçesinde görev yapan muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sabah Memur-Sen Diyarbakır il başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Mine Lök Beyaz, daha sonra Sur ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların sorunların dinleyen Mine Lök Beyaz, sorunlarını çözmek adına elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. Milletvekili Mine Lök Beyaz muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi'nde eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile birlikte tekerlekli sandalye dağıtımına katıldı. Dağıtımın artından Mine Lök Beyaz ve Abdulkadir Aksu tarafından dernekte açılan bilgisayarlı muhasebe kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2013, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER