Ak Parti Sur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sur İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.İlçe konferans salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Diyarbakır İl Başkan yardımcıları, Siyasi Hukuk...

Ak Parti Sur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sur İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

İlçe konferans salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti Diyarbakır İl Başkan yardımcıları, Siyasi Hukuk Birim Başkanı Mehmet Nesim Aydın Sur İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, AK Parti’nin 11 yıllık iktidarı döneminde hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden bir parti olduğunu ifade ederek, "2014 yılı içersinde yerel seçim var bu b yerel seçimleri çok önemsediklerini belirten bu yerel seçimler beklide ülkemizin ve bölgemizin yirmi, otuz yıllık geleceğini etkileyen seçimler olacak biz bu seçimler öncesi sandık bazlı çalışmalar başlattık bunu başarıyla devam ettireceğiz. Diyarbakır’da sandık esaslı çalışma başlatıyoruz. Halkımızın ayağına gideceğiz. Onlara hizmetlerimizi anlatıp onların sorunlarını dinleyeceğiz” dedi.

Altaç, geçen ay Türkiye genelinde üye kayıt yapmada Diyarbakır’ın birinci sırada olduğunu söyledi. Birinciliğin en büyük paya sahip ilçesinin Sur olduğunu kaydeden Altaç, “Başarılı ve düzenli çalışmadan geçer bizim hedefimiz sadece Sur ilçemi AK Parti’ye kazandırmak değil tüm ilçe ve Büyükşehir belediyelerini alarak Diyarbakır’a en iyi hizmeti sunmaktır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER