Ak Parti'li Beyaz Çocuklarla İftarda Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekilli Mine Lök Beyaz, yuvada kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.Diyarbakır Valiliği Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’ndaki iftar programında konuşan Beyaz, Ramazan ayı...

Ak Parti'li Beyaz Çocuklarla İftarda Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekilli Mine Lök Beyaz, yuvada kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Diyarbakır Valiliği Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’ndaki iftar programında konuşan Beyaz, Ramazan ayı nedeni ile çocuklara bir gün de olsa o aile ortamını hissettirmek adına bir araya geldiklerini söyledi. Beyaz, "Diyarbakır’da en temel sorun işsizlik ve yıllarca yaşanan sıkıntıları en çok kadın ve çocuklar yaşıyor. Bizde bu sıkıntıları azaltmak adına Başbakanımız öncülüğünde AK Parti ile beraber büyük adımlar atıyoruz. Türkiye demokratik bir devletti sosyal devlet olmak için AK Parti ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yeniden kuruldu. Bakanlığın Sosyal Projeleri ile Diyarbakır’da 50 kişilik 10 sevgi evi, 75 kişilik erkek öğrenci yurdu, 40 kişilik koruma bakım ve rehabilitasyon merkezi, 80 kişilik engelli bakım merkezi kuruldu" dedi.

Korumalı bakım ve rehabilitasyon merkezinin bayramdan sonra hizmete gireceğini belirten Beyaz, "Kapı kapı geziyoruz ve bakıyoruz ki uyuşturucu Diyarbakır için önemli bir sorun. Bayramdan sonra hizmete girecek olan bakım merkezi ile birlikte Diyarbakır’ı hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER