Ak Parti'li Beyaz'dan İlçe Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Kocaköy ve Hani ilçelerini ziyaret ederek, burada yapılan ilçe danışma meclisine katıldı.İlk önce Kocaköy...

Ak Parti'li Beyaz'dan İlçe Ziyaretleri
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Kocaköy ve Hani ilçelerini ziyaret ederek, burada yapılan ilçe danışma meclisine katıldı.

İlk önce Kocaköy ilçesini ziyaret eden Beyaz, burada yapılan ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Çözüm sürecinin geldiği aşamayı anlatan Beyaz, vatandaşların çözüm sürecine yaklaşımlarını sordu. Ardından Kocaköy Ulu Cami’yi ziyaret eden Mine Lök Beyaz, caminin restorasyon çalışmaları için gerekli çalışmaları yapmak üzere elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. Ardından Kocaköy Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret eden Beyaz, burada partili kadınlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kocaköy’ün ardından Hani ilçesini ziyaret eden Beyaz, burada düzenlenen danışma meclisi toplantısına katıldı. Danışma meclisi toplantısının ardından Hani ilçesinin Gürbüz beldesine geçen Beyaz, burada maddi durumu olmayan bir aileyi ziyaret ederek, sosyal yardımlaşmadan kendilerine fon çıkartılmasını sağlamak için gerekli çalışmayı başlatacağının sözünü verdi.

Oradan bir şehit ailesini ziyaret eden Beyaz, şehit ailesinin sıkıntılarını dinledi.

Beyaz incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER