Bağlar’da Basketbol Yaz Okulu Başladı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından basketbol yaz okulu kayıtları başladı.Kurulduğu yıldan bu yana birçok çocuk ve genci basketbolla tanıştıran Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yeni sezonla birlikte kayıt almaya başladı....

Bağlar’da Basketbol Yaz Okulu Başladı
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından basketbol yaz okulu kayıtları başladı.

Kurulduğu yıldan bu yana birçok çocuk ve genci basketbolla tanıştıran Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yeni sezonla birlikte kayıt almaya başladı. Kız ve erkeklerin basketbol yaz okullarına kayıt yapmalarını beklediklerini belirten Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eşbaşkanı Sebahattin Kızılkan, deneyimli antrenörleri ile çalışmalara başladıklarını söyledi. Kızılkan, “Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Kulübümüzde basketbol keyfini doya doya yaşamak için siz spor sever gençlerimizi bekliyoruz. Kız-erkek tüm yaş gruplarından hafta içi her gün spor salonunda deneyimli antrenörlerimizle birlikte çalışmalarımız başlamıştır. Yaz ayları dolayısıyla okulların tatil olmasının spor yapmak isteyen öğrenciler için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bizimde bu konuda çalışmalarımız var. Hedefimiz bu yıl için 2 binin üzerinde öğrenciyi spora kazandırmak ve basketbolla tanıştırmaktır” dedi. Bağlar Belediyesi Spor Kulübü olarak başarıya giderken bilinçli gençler ve iyi sporcular yetiştirmek amacında olduklarını kaydeden Kızılkan, “Bağlar basketbol takımlarımız misyonunun bilincinde olup ilimize örnek, bilinçli değerlerine sahip çıkan ve imkanlar verildiğinde her şeyi yapabileceğini gösteren sporcular yetiştirmek olmuştur” diye konuştu.

Yapılan açıklamada, kayıtlarını yapmak isteyen öğrencilerin Bağlar Belediyesi spor salonu’na başvurmaları gerektiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER