Baydemir Esnaftan Temizlik Kampanyası İçin Destek İstedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kentin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi esnafını ziyaret ederek temizlik kampanyası için destek istedi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve yıl sonuna...

Baydemir Esnaftan Temizlik Kampanyası İçin Destek İstedi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kentin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi esnafını ziyaret ederek temizlik kampanyası için destek istedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve yıl sonuna kadar devam eden temizlik kampanyası için çalışmalar, Ekinciler Caddesi esnaf ziyareti ile devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, beraberinde Diyarbakır Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Kılavuz, Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Genel Sekreter Yardımcısı Şahin Elkaan, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyesi Bedri Turan ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesindeki çalışanların da katılımıyla Yenişehir ilçesi Ofis Ekinciler Caddesi esnafını ziyaret edip temizlik kampanyası hakkında bilgi verdi. Esnaftan temizlik kampanyası için destek istediklerini belirten Baydemir, temiz bir kent için, Diyarbakır’ın hatırası için herkesin kendi açısından kente sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek hizmetler binasında bulunan polislerden de destek isteyen Baydemir, mağazalarda alışveriş yapan yurttaşlara temizlik kampanyasıyla ilgili bilgi verip destek beklediklerini ifade etti. Pazar esnafını da ziyaret eden Baydemir, kaldırım işgali yapılmaması için önerilerde bulundu. Baydemir ve beraberindekiler durakta bekleyen şehir içi dolmuşlarına, özel halk otobüsü yolcularına, esnaflara ve yurttaşlara broşür dağıttı. Yurttaşlar böyle bir kampanya düzenledikleri için Baydemir’e memnuniyetlerini dile getirdi.

Baydemir ve beraberindekilerin dağıttığı broşürlerde çöplerin yere atılmaması, torba içinde ve ağzı bağlanarak belirlenen saatlerde dışarı çıkarılması isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER