Betona Sanat Veren Adam Kdp Logolu Bank Üretti

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Sanatkar Beton işletmecisi Şakir Bozcalı, Irak Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP) logosunu simgeleyen oturma bankları üretti.Betona sanat veren adam olarak bilinen Sanatkar Beton işletmecisi ve işadamı Şakir...

Betona Sanat Veren Adam Kdp Logolu Bank Üretti
Diyarbakır’da faaliyet yürüten Sanatkar Beton işletmecisi Şakir Bozcalı, Irak Kürdistan Demokrat Partisi’nin (KDP) logosunu simgeleyen oturma bankları üretti.

Betona sanat veren adam olarak bilinen Sanatkar Beton işletmecisi ve işadamı Şakir Bozcalı, betondan ürettiği sanatsal ürünlerine Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin başkanlığını yaptığı Kürdistan Demokrat Partisi logosunu oturma banklarında şekillendirdi. KDP’nin logolu bankları Türkiye’de satışlarını yapacaklarını anlatan Bozcalı, bu fikri kendisinin ürettiğini ve yakın bir zamanda Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’ne satışları gerçekleştireceklerini ifade etti.

Bozcalı, betondan oturma bankları, havuz, süs eşyaları gibi çok sayıda ürünün imalatını Diyarbakır’da yaparak, 'Made-in Amed' sloganını kullanıyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2013, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER