Bir Tutuklu Vekile Daha Tahliye İçin Başvuru Yapıldı

Diyarbakır Barosu tarafından geçtiğimiz günlere Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tutuklu milletvekillerinin tahliye edilmesi için yapılan başvuruyu değerlendiren savcı, KCK davasından tutuklu bulunan milletvekillerinden İbrahim Ayhan için tahliye...

Bir Tutuklu Vekile Daha Tahliye İçin Başvuru Yapıldı
Diyarbakır Barosu tarafından geçtiğimiz günlere Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tutuklu milletvekillerinin tahliye edilmesi için yapılan başvuruyu değerlendiren savcı, KCK davasından tutuklu bulunan milletvekillerinden İbrahim Ayhan için tahliye talebinde bulundu.

KCK davasından tutuklu BDP’li Milletvekilleri Gülseren Yıldırım, Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız, İbrahim Ayhan ve Kemal Aktaş’ın tahliye edilmesi için Diyarbakır Barosu tarafından mahkeme heyetine tahliye için başvuru yapılmıştı. Talebini değerlendiren savcı, BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan’ın tahliyesini istedi. Savcının verdiği kararı değerlendiren Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, kararı olumlu bulduklarını ifade ederek, milletvekillerinin tümünün tahliye edilebileceğini söyledi.

Mahkeme heyetinin, savcı tarafından verilen tahliye talebini değerlendirdiği ve kararı akşam saatlerinde açıklamasının beklendiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER