Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü

Diyarbakır’da bir kadın boşanmak istediği kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.Kayapınar Kaymakamlığı yakınında sabah saatlerinde işine gitmek için evden çıkan 2 çocuk annesi N.T., kocası tarafından...

Boşanmak İsteyen Eşini Öldürdü
Diyarbakır’da bir kadın boşanmak istediği kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Kayapınar Kaymakamlığı yakınında sabah saatlerinde işine gitmek için evden çıkan 2 çocuk annesi N.T., kocası tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Edinilen bilgilere göre, tarım teknikeri olan N.T. (36), boşanmak istediği kocası N.T.’den uzaklaşmak için Dicle ilçesine bağlı bir köyde oturan ailesinin yanına gitti. Öfkeli koca, ailesinin yanına gidip hem N.T.’yi hem de ailesini ölümle tehdit etti. Genç kadın, kocasının ölüm tehditleri üzerine savcılığa koruma talebiyle başvurdu. Olumsuz yanıt alan N.T., mahkemenin kocasına uzak durma kararı vermesinin ardından bir yakınının yanına taşındı. Bu sabah işe gitmek için evden çıkan N.T.’yi takip eden kocası, pompalı tüfekle 5-6 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.T., olay yerinde hayatını kaybetti.

İş arkadaşları N.T.’nin can korkusundan bir yakının yanına taşındığını ve kocası M.T.’nin 2 yaşındaki oğlunu göstermediğini söyledi.

N.T.’nin cenazesi Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayeti işleyen M.T.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER