Bursa İl Özürlüler Kurulu'ndan Diyarbakır’a Ziyaret

Bursa Valiliği’ne bağlı İl Özürlüler Koordinatörlüğü tarafından Diyarbakır’daki engelli derneklerine ziyaret düzenlendi.Bursa Valiliği’ne bağlı İl Özel Kurulu Koordinatörlüğü tarafından şehirlerarası engelliler güç birliği...

Bursa İl Özürlüler Kurulu'ndan Diyarbakır’a Ziyaret
Bursa Valiliği’ne bağlı İl Özürlüler Koordinatörlüğü tarafından Diyarbakır’daki engelli derneklerine ziyaret düzenlendi.

Bursa Valiliği’ne bağlı İl Özel Kurulu Koordinatörlüğü tarafından şehirlerarası engelliler güç birliği adı altında düzenlenecek olan geziler kapsamında Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep’te ki engelli dernekleri ziyaret edilecek. Bursa İl Özürlüler Kurulu Koordinatörü M. Sıdık Zeybek eşliğinde Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Başkanı Müzeyyen Yıldırım, Türkiye Altı Nokta Bursa Başkanı Tuncay Yıldız, Zihinsel Engelliler Bursa Derneği Başkanı Nejat Gürlük, Konuşma Engelliler Federasyonu Başkanı Sevil Üçüncüoğlu, Diyarbakır’daki engelli derneklerini ziyaret etti.

Türkiye’de engellilere verilen hizmette rol model oluşturduklarını ifade eden İl Özürlüler Kurulu Koordinatörü M. Sıdık Zeybek, engellilere daha iyi hizmet verebilmek, sorunlarına çözüm getirebilmek için böyle bir tura çıkma kararı aldıklarını söyledi. Zeybek, “Engellilere hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün buraya engelli derneklerini ziyarete geldik. Dernek başkanlarımızla tanıştık, faaliyetler hakkında konuştuk. Engelliler için projelerimiz var ve bu projeler devam edecek” şeklinde konuştu.

Dernek ziyaretinin ardından Bursa’dan gelen heyet, Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban’ı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2013, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER