Cani Amca'ya Müebbet

Babasını ve yeğenini öldürüp parçalara ayırmış, kız kardeşine de tecavüz etmişti.

Cani Amca'ya Müebbet
Diyarbakır'da babasını ve yeğenini boğduktan sonra paraçalara ayırıp çöpe atan Muhlis Baykuşak'a iki kere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. 3 yıl önce evde şarkı mırıldanarak dolalaşan babası Hüseyin Baykuşak'ı (61), elleriyle boğan oğlu Muhlis Baykuşak, cesedi keser ve testereyle parçalayıp çöp konteynırlarına attı.

DNA KORKUSUYLA İTİRAF


Ailesi Hüseyin Baykuşak'ın kaybolduğunu zannederken, Muhlis Baykuşak bu olaydan 25 gün sonra bu kez alt katta oturan ağabeyinin 7 yaşındaki kızı Leyla Baykuşak'ı eve çağırıp yine elleriyle boğazını sıkarak boğdu. Cesedi tuvalete saklayan amca, iftarını yaptıktan sonra ağabeyi ile birlikte yeğenini arama çalışmalarına katıldı. Eve dönen cani amca bir süre televizyon izledikten sonra yeğeni Leyla'nın cesedini banyoda parçalayıp 4 ayrı çöp konteynırına attı. Polislere kan izinden suçlunun bulunup bulunamayacağını soran Muhlis, polislerden 'Yıllar geçse bile kan izinden DNA örneği çıkar' yanıtını alınca korkup intihara kalkıştı. Başaramayınca da polise gidip teslim oldu.

KIZ KARDEŞİNE DE TECAVÜZ ETMİŞ

Yapılan soruşturmada cani amcanın, internet kafelerden Kayseri'de bir bayram günü kaybolan 3 çocukla ilgili de araştırma yaptığı tespit edildi. Muhlis Baykuşak'ı yargılayan mahkeme, adli tıp raporu üzerine yeğeni ile babasını boğarak öldüren Muhlis'i, 'Yakın akrabayı öldürdükten sonra cinayet delillerini gizlemek'ten iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırdı.

Baykuşak, daha önce 21 yaşındaki kız kardeşini taciz edip tecavüzde bulunduğu için de 20 yıl hapisle cezalandırılmıştı.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2013, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER