Cemaat Diyarbakır'da Gece Yarısı Başbakan'a Ricaya Gitti

Cemaatin üst düzey yetkililerinin bulunduğu bir heyet Başbakan'a Diyarbakır gezisi sırasında gece 01,00'da dershane ricasında bulundu.

Cemaat Diyarbakır'da Gece Yarısı Başbakan'a Ricaya Gitti
 Günlerdir devam eden dershanelerin kapatılmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, cemaat hatırı sayılır kişileri araya koyarak Başbakan'ı vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın tarihi Diyarbakır gezisi sırasında cemaatin üst düzey yetkililerinin bir heyeti ile gece 01.00'da Başbakan Erdoğan ile görüşerek dershanelerin kapatılması konusunda vazgeçirmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Evsen'in bazı internet siteleri ve yerel gazetelerdeki köşesinde, Başbakan Erdoğan'ın tarihi Diyarbakır gezisi sırasında cemaatin üst düzey yetkililerinin bulunduğu bir heyetin Başbakan'ın otelde ziyaret ederek dershanelerin kapatılmaması için ricada bulunduğunu dile getirdi.

DERSHANELERİ KAPATALIM, OKUMA SALONLARI KALSIN

Toplantının gece 01,00'da yapıldığını kaydeden Evsen, Başbakan'ın toplantıda, dershanelerin kapatılması konusunda taviz vermediğini ancak "Öyleyse dershaneleri kapatalım, ama okuma salonları kalsın" teklifini bu gruba ilettiği, bu grubunda bir şey demeden oradan ayrıldığını özel kanallardan öğrendiğini ifade etti.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER