Dedaş'tan ‘yeni Sayaç’ Kampanyası

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile yıl sonuna kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldı.Özelleştirme sonrası gerçekleştirdiği birçok uygulama...

Dedaş'tan ‘yeni Sayaç’ Kampanyası
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile yıl sonuna kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldı.

Özelleştirme sonrası gerçekleştirdiği birçok uygulama ve kampanya, tüketicileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan DEDAŞ, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak illerinin elektrik dağıtım şirketi olan DEDAŞ, sayaç kampanyası ile yine müşterilerine büyük avantaj sunacak. 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, eski sayaçlarını yenisi ile değiştirmek isteyen vatandaşlar, DEDAŞ'a müracaat ederek, sayaçlarının kurum tarafından kurulmasını sağlayabilecek. Kampanyaya başvuran vatandaşlar, herhangi bir idari ve hukuki takiple karşılaşmadan sayaçlarını değiştirebilecekler. Böylece DEDAŞ, sözleşme affı boyutu da düşünüldüğünde Türkiye’deki en geniş kapsamlı sayaç değiştirme kampanyasına imza atmış olacak. DEDAŞ yetkilileri, sayaçlarını değiştirmek üzere başvurarak kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerin, böylesi bir idari ve hukuki müeyyide ile karşılaşmayacaklarını bildirdi. Yetkililer, özellikle köylerde sorunun yaygın olduğunu, sayaçların genelde evlerin içinde bulunduğunu, bu sayaçların evlerin dışına kurulmasını ücretsiz yaptıklarını kaydederek, böylece sayaçları okuma işlemi sırasında hane halkına hiç bir rahatsızlık vermeden işlemi gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

Yetkililer, sayaç kampanyasını duyan tüketicilerin şimdiden kendilerine başvurduklarını, bu durumdan fazlasıyla memnun olduklarını kaydetti. Kurum yöneticileri, ayrıca kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceğini belirterek, kampanyadan faydalanmak için son güne kadar beklememelerini, biran önce müracaat etmelerini tavsiye etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER