Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce Bin Öğrenciye Hediye Verildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi eğitim gören bin öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü...

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce Bin Öğrenciye Hediye Verildi
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi eğitim gören bin öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından polis halk ilişkilerini geliştirmek, toplumdaki güven algısını artırmak, suç korkusunu ortadan kaldırmak ve suçun önlenmesine yönelik proje kapsamında Kurban Bayramı öncesi bin çocuğun ihtiyaçları karşılanmak üzere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yenişehir ilçesine bağlı Çakmak Köyü İlkokulu’nda hediye dağıtım törenine katılan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, çocuklara kendi elleriyle hediyelerini verdi. Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, çocuklarla yaptığı konuşmada duygulandığı görülürken, çocukların mutluluğun geleceğe yansıyacağını söyledi. Dünyanın en zengin insanı olma hayalinin olduğunu anlatan Güven, "Bu güzel, gencecik, pırıl pırıl insanlarla bayram sevincini beraber yaşamak için buradayız. İstanbul’dan rica ettiğimiz kişiler, bizi kırmayıp hediyeler gönderdi. Biz aracı olmaya çalışıyoruz. Bu güzelliğe vesile olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bize bu güzel insanlara ulaşma imkanı verdiler, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bazen dünyanın en zengin insanı olmayı istiyorum. Ulaşılmadık kimse kalmasın ve herkesin mutlu olduğu bir dünya arzu ediyorum. Sayın Başbakan, Cumhuriyetimizin kurucusunun söylediği, ‘‘Yurtta sulh, cihanda sulh’’ sözünün başka bir söylemi var; ‘‘Herkesin güvende olmadığı bir dünyada aslında kimse güvende değildir.’’ Herkesin mutlu olmadığı bir dünyada aslında kimse mutlu değildir. Kimse iç huzurunu yaşamayabilir. Herkesin mutluluktan payını almasını arzuluyorum. Bazen hepimiz duygusallaşabiliyoruz. Çocuklarımız geleceğimiz, onların mutluluğu geleceğe yansıyacak. Onlar geleceği kuracaklar. Ne kadar mutlu, pozitif olurlarsa, gelecekte o kadar güzel olacak. Ümidimiz onlar" dedi.

Polisle halk arasında gönül köprüsü oluşturmak, Kurban Bayramı öncesi çocukları sevindirmek amacıyla, Sur ilçesi Çarıklı Fabrika Köyü Ortaokulu, Yenişehir ilçesi Çakmak Köyü Ortaokulu, Bağlar ilçesi Dr. İlhan Koçtürk Ortaokulu, Kayapınar ilçesi Pirinçlik Köyü Ortaokulu’nda toplam bin öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER