Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde Sessiz Devir Teslim Töreni

Istanbul’da 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk, rüşvet ve kara para operasyonunun ardından Emniyette başlatılan büyük tasfiye operasyonu kapsamında görevden alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in yerine atanan Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, görevine başladı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde Sessiz Devir Teslim Töreni
 Istanbul’da 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk, rüşvet ve kara para operasyonunun ardından Emniyette başlatılan büyük tasfiye operasyonu kapsamında görevden alınan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in yerine atanan Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, görevine başladı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ndeki devir teslim töreni basına kapalı olarak yapıldı.

Diyarbakır Emniyeti, devir teslim töreni bir gün sonra basına fotoğraf göndererek duyurdu. Basın bildirisinde devir teslim töreninden fotoğraflar yer aldı. Herhangi bir bülten gönderilmedi. Fotoğraflarda merkeze alınan Emniyet Müdürü Recep Güven’in yeni Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’yü Emniyet Müdürlüğü bahçesinde karşıladığı görülüyor. Güven’in üniformalı, Böğürcü’nün ise takım elbiseli olması dikkat çekti.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER