Diyarbakır Polisinden Bayram Mesaisi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi ve bayram süresince yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için tedbirlerini arttırdı.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 15-18 Ekim 2013 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı’nı...

Diyarbakır Polisinden Bayram Mesaisi
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi ve bayram süresince yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için tedbirlerini arttırdı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 15-18 Ekim 2013 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı’nı vatandaşların huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik ve asayişin temini açısından her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ek olarak yeni tedbirler alındığı duyuruldu. Açıklamada, “Bayram öncesi alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve mağazalar gibi halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerler ile ana arterlerde, kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı, kurbanlık hayvan satışlarının yapıldığı hayvan pazarlarında, bayram tatili nedeniyle kapasitesinin artacağı havalimanı, gar ve terminal gibi yerlerde, vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozabilecek olaylara yönelik umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde, mezarlıkların bayram öncesi ve süresince yoğun olarak ziyaret edileceği de göz önünde bulundurularak mezarlıklarda, bayram namazı öncesi, esnasında ve sonrasında halkımızın namazlarını eda edecekleri camilerde gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü olarak değerli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için, personelimiz 24 saat görevlerinin başında olacaktır. İhbar, istek, şikayet ve yardım talepleri için ücretsiz aranabilecek 155 Polis İmdat hattı her zaman olduğu gibi halkımızın hizmetindedir. Bu özel günlerin hüzne dönüşmemesi için, yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami derecede riayet etmeleri, uykusuz yola çıkmamaları, ayrıca ikametlerinden ayrılırken kapı ve pencerelerini kilitlemek sureti ile gerekli önlemleri almaları önem arz etmektedir” denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER