Diyarbakır’da 7 Ton Bozuk Zeytin İmha Edildi

Diyarbakır’da, son kullanım tarihi geçmiş 7 ton zeytin Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi.Bir ihbarı değerlendiren Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından depoda yapılan...

Diyarbakır’da 7 Ton Bozuk Zeytin İmha Edildi
Diyarbakır’da, son kullanım tarihi geçmiş 7 ton zeytin Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi.

Bir ihbarı değerlendiren Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından depoda yapılan incelemede kullanım tarihleri geçmiş yaklaşık 7 ton zeytin bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemede zeytinlerin bir firma tarafından depoya bırakıldığı ve bozuk olduğu belirlendi. Zabıta ekipleri, çöp kamyonlarına yükledikleri bozuk ürünleri çöplüğe götürerek imha etti. Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Kontrol ekibinden kimyager Veysi Çelebi, belediyelerinin sınırları içerisinde bir firmaya ait iş yerine ihbar üzerine geldiklerini belirterek, yaptıkları inceleme sonucunda tarihi geçmiş ürünlere el koyduklarını söyledi. Zeytinleri, belediyeye ait araçlarla imha etmek üzere alana götürdüklerini kaydeden Çelebi, “Özellikle bu son süreçte hem iş yeri sahiplerinin hem de halkımızın ihbarları neticesinde ve belediye olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda bu tür sorunlarla sık sık karşılaşıyoruz. Bu konuda yurttaşlarımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz. En son yurttaşımızın yaptığı ihbar birçok esnafımıza örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Bu örnek bir davranıştır. Diğer esnaflarımızdan da bu tür örnek yaklaşımlar bekliyoruz. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER