Diyarbakır’da Aile Cinneti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişinin annesi ve kız kardeşini silahla öldürmesinin ardından cenazeler kaldırılırken, fenalık geçiren ölenlerin yakınları gazetecilere saldırdı.Edinilen bilgiye göre, Bağlar ilçesi...

Diyarbakır’da Aile Cinneti
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişinin annesi ve kız kardeşini silahla öldürmesinin ardından cenazeler kaldırılırken, fenalık geçiren ölenlerin yakınları gazetecilere saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 702. Sokak'ta bulunan bir bayan terziye giden Selamattin A.(22), burada bulunan annesi Bediha A.(60) ardından kuaförde çalışan kız kardeşi Tevrat A.'yı (26) vurdu. Zanlı, sokakta karşılaştığı babası Alaattin A.’yı da (62) başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Anne ve kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, başından aldığı kurşunla ağır yaralanan baba Alaattin A., hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için ekipler tarafından çalışma başlatılırken, anne Bediha A.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracına kaldırıldığı sırada ölenlerin yakınları, gazetecilere tekme tokat saldırdı. Saldırıda bazı gazetecilerin kamera ve fotoğraf makineleri kırılırken, saldırı anı İHA tarafından saniye saniye kaydedildi. Ölenlerin yakınlarına polis müdahalede bulunurken, gazeteciler de olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan gerginliğin ardından terzide öldüren anne Bediha A. ve kızı Tevrat A.’ın cenazesi, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından cenaze aracına konularak otopsi işlemlerinin yapılması için Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER