Diyarbakır’da Elinde Bomba Patlayan Çocuk Olayıyla İlgili İnceleme Sürüyor

Diyarbakır’da dün 11 yaşındaki çocuğun bulduğu bombanın elinde patlaması olayının jandarma karakoluyla bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Çocuğun evinden markete gittiği esnada yolda bulduğu bombanın fünyesini kurcalarken elinde patladığı...

Diyarbakır’da Elinde Bomba Patlayan Çocuk Olayıyla İlgili İnceleme Sürüyor
Diyarbakır’da dün 11 yaşındaki çocuğun bulduğu bombanın elinde patlaması olayının jandarma karakoluyla bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Çocuğun evinden markete gittiği esnada yolda bulduğu bombanın fünyesini kurcalarken elinde patladığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Olay, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi 1207 Sokak içerisinde meydana geldi. 500 evler semtindeki evinden markete alışveriş için giden 11 yaşındaki çocuk, bulduğu bombayı kurcalarken elinde patlamış ve yaralanan çocuk ailesinin imkanları ile yaralı olarak önce özel bir hastaneye ardından da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Bomba elinde patlayan çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde şarapnel parçası olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, dün meydana gelen patlamada olay yerinin Pirinçlik Jandarma Karakolu çöplüğü olduğu belirtilirken, bugün yapılan açıklamada patlamanın jandarma karakolu ile alakalı bir yerde olmadığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 20:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER