Diyarbakır’da Seçim Çalışmaları

Diyarbakır’da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Hür Dava Partisi (Hüda-Par), seçim çalışmaları kapsamında kentin en işlek noktalarına flamalarını astı.Diyarbakır’da, Bağlar, Kayapınar, Sur...

Diyarbakır’da Seçim Çalışmaları
Diyarbakır’da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Hür Dava Partisi (Hüda-Par), seçim çalışmaları kapsamında kentin en işlek noktalarına flamalarını astı.

Diyarbakır’da, Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçelerinde seçim çalışmalarını yürüten partiler, şehrin çeşitli yerlerine bayrak asmaya başladı. Geçtiğimiz seçimlere nazaran daha sakin geçen 30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları 1 Ocak 2014 tarihinde başladı. Açık yerlerde propaganda 29 Mart 2014 tarihine kadar, kapalı yerlerde propaganda 1 Ocak - 29 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Seçim bürolarındaki ilan ve reklam malzemeleri 29 Mart 2014 Cumartesi günü saat 18.00’de kaldırılacak ve faaliyetler sona erecek. Adaylar veya partiler vatandaşlara mail ve telefon mesajı gönderemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER