Diyarbakır’da Tefecilere Operasyon

Diyarbakır’da polisin kredi kartı ile tefecilik yapan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken, 131 kredi kartı ile 20 bin lira ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Diyarbakır’da Tefecilere Operasyon
Diyarbakır’da polisin kredi kartı ile tefecilik yapan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken, 131 kredi kartı ile 20 bin lira ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, kredi kartı ile tefecilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. 5 kuyumcu, 1 otopark, 1 şal ve puşi satışı yapılan iş yeri, 1 çay ocağı ve 3 otomobilde eş zamanlı yapılan aramalarda farklı şahıs ve bankalara ait 131 adet kredi kartı, 6 adet pos cihazı, çok sayıda pos cihazı çıktısı, hesapların kayıtlarının tutulduğu 4 adet not defteri, 2 ayrı firmaya ait kaşe, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 78 adet fişek ve suçta kullanıldığı değerlendirilen 20 bin TL ele geçirildi. Operasyonla ilgili 8 kişi hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER