Diyarbakır'da Yerel Seçim Çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sandık bazlı çalışmaları ve üye kayıtlarının hızla devam ettiğini belirterek, "Biz bütün çalışmalarımızı...

Diyarbakır'da Yerel Seçim Çalışmaları
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sandık bazlı çalışmaları ve üye kayıtlarının hızla devam ettiğini belirterek, "Biz bütün çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Biz kendimiz için değil, gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Toplantı ve Konferans Salonu'nda yerel seçimlere hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Aydın Altaç, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri katıldı. Toplantının gündeminde 2014 yılında yapılacak yerel seçimler yer aldı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır teşkilatı olarak yoğun bir sürece girdiklerini, bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi. Altaç, "Biz il ve ilçe teşkilatları olarak, seçimler bugün olacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizler bugün için değil, yarınlar için, ben için değil, biz için, dönemimiz için değil, gelecek nesillerimiz için çalışıyoruz. Biz her yönüyle seçimlere eksiksiz bir şekilde hazırlanıyoruz. AK Parti olarak elbette seçimde başarılı sonuç için uğraşıyoruz. Asıl amacımız, milletimizin gönlünü kazanmak ve Diyarbakır’a hizmet etmektir. 11 yıllık süreç içerisinde ülkemiz ve bölgemiz, ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel anlamda çok büyük dönüşümler geçirdi. Belediyecilik anlamında en kaliteli hizmeti nasıl yapacağımızı ve Diyarbakır’ın gelişmesinde, kalkınmasında etkili olmak için var gücümüzle çalışacağız. AK belediyecilik anlayışıyla Diyarbakır’a hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Altaç, 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri önemsediklerini, Diyarbakır'ın değişim ve dönüşümüne, demokrasisine, insan haklarına yön verecek seçim olacağını belirtti. Altaç, "Bu seçimi en iyi şekilde geçireceğiz. Ülkemizin birçok kentinde yerel iktidarın sahibi olan AK Parti'nin hizmet üreten belediyecilik anlayışı vatandaşlarımız tarafından çok iyi biliniyor. Diyarbakır genelinde, mevcut tüm belediyeler açısından hizmete talip olduğumuzu, Diyarbakır'a hizmet etmek istediğimizi ve Diyarbakırlıların oylarına talip olduğumuzu her yerde deklere ediyoruz. AK Parti olarak 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kazanarak, merkezi hükümetimizin yaptığı yatırımlarla paralel olarak çalışıp, hizmetleri bir bütünlük içerisinde Diyarbakır'a getireceğiz. Diyarbakır yaşanabilinir, geleceğe dair vizyon anlamında ciddi aşama kaydetmiş bir şehir görünümüne kavuşacaktır" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2013, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER