Diyarbakır'daki Aile Katliamı

Diyarbakır'da, önceki gün annesini ve kız kardeşini öldürüp, babasını da ağır yaralayan zanlı, Gaziantep'te yakalanmasının ardından Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Mevlana...

Diyarbakır'daki Aile Katliamı
Diyarbakır'da, önceki gün annesini ve kız kardeşini öldürüp, babasını da ağır yaralayan zanlı, Gaziantep'te yakalanmasının ardından Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde iki gün önce Selamettin A. (22), annesi Bediha A.’yı (60) ve ardından kuaförde çalışan kız kardeşi Tevrat A.'yı (26) silahla vurarak öldürdü. Selamettin A., sokakta karşılaştığı babası Alaattin A.’yı da (62) başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Gaziantep’e gideceği öğrenilen zanlı için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri hareke geçti. Otobüsle Gaziantep’e giden Selamettin A., Gaziantep polisine teslim olduktan sonra ekipler yaptıkları sağlık kontrolünün ardından Diyarbakır’a getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen zanlı Selamettin A. kameraları karşısında görünce, "İsrail de, Amerika da gelsin. onları yaşatmayacağım. 5 tane aile bir olmuş. Benim ailemi kötülüğe düşürüyorlar. Hepinizi vuracağım. Artık tek başımayım" dedi.

Selamettin A.’nın Diyarbakır Emniyet'indeki sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2013, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER