Diyarbakır'ın Sbs Gururu Bahçeşehir Koleji'nden Çıktı

Üç yıl üst üste 500 tam puanla SBS şampiyonluğuna imza atan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji’nde gelenek değişmezken, Diyarbakır'dan yükselen başarı hikayesinin kahramanı Tarık Berdan Köroğlu, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Zeki Esen tarafından...

Diyarbakır'ın Sbs Gururu Bahçeşehir Koleji'nden Çıktı
Üç yıl üst üste 500 tam puanla SBS şampiyonluğuna imza atan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji’nde gelenek değişmezken, Diyarbakır'dan yükselen başarı hikayesinin kahramanı Tarık Berdan Köroğlu, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Zeki Esen tarafından telefonla aranarak tebrik edildi. Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencisi Tarık Berdan Köroğlu, 500 tam puanla SBS Türkiye birincisi olarak, Diyarbakır’ın gururu oldu.

Türkiye’de kaliteli eğitimin öncüsü olan, akademik sınavlarda her yıl büyük başarılara imza atan Bahçeşehir Koleji, kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. SBS’de üç yıl üst üste şampiyon olan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji, bu yıl da Türkiye birincisi çıkardı. Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencisi Tarık Berdan Köroğlu, 500 tam puanla Türkiye SBS birinciliğini elde ederek Diyarbakır'ı sevindirdi. 2008 yılında açılan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji, üç yıldır SBS’de il birincisi olma başarısı gösterirken, bu yıl da il birinciliği başarısının yanı sıra; ilk 10’da 4 derece, ilk 100’de 13 dereceye imza atarak kalitesini yükseltti.

"DİYARBAKIR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 3 YIL ÜST ÜSTE SBS ŞAMPİYONU ÇIKARMIŞTIR"

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji'nin, bu başarıları ile SBS’de tüm rekorların sahibi olduğunu belirten Bahçeşehir Koleji Kurucusu Zeki Esen, Diyarbakır Bahçeşehir Koleji'nin başarısı ile gurur duyduklarını söyledi. 500 tam puan alan öğrencisini telefonla arayarak tebrik eden Zeki Esen, "1994 yılında eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, çağdaş ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 31 il ve ilçede 48 anaokulu, 33 ilköğretim, 16 lise ve 7 bilim müzesi ile kaliteli eğitimin öncüsüdür. Bahçeşehir Koleji'nde öğrenciler keşfederek, yaparak, yaşayarak ezberden çok yoruma dayalı eğitim süreçleri, özel sınavlarla; akademik kur modeli, kişiye özgü öğrenim ve ölçme değerlendirme yöntemleriyle akademik başarıya ulaşırlar. Bu yıl da öğrencilerimiz SBS’de rekor başarılara imza atmışlardır. Diyarbakır okulumuz 3 yıl üst üste SBS şampiyonu çıkartarak bölgedeki en büyük akademik başarının sahibi olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Bahçeşehir Koleji basamakları hazırlar, öğrencilerimiz zirveye çıkar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER