Dtk'dan Suriye'deki Olaylara İlişkin Açıklama

Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması düzenleyerek, orada bulunan insanlara ilaç ve medikal malzemelerinin alınması için hesap numaralarının açıldığı belirtildi.Diyarbakır Suriye ile İlişkiler...

Dtk'dan Suriye'deki Olaylara İlişkin Açıklama
Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması düzenleyerek, orada bulunan insanlara ilaç ve medikal malzemelerinin alınması için hesap numaralarının açıldığı belirtildi.

Diyarbakır Suriye ile İlişkiler Komisyonu tarafından yapılan basın açıklamasını komisyonun sekreteryalığında bulunan Şilan Elmas okudu. Diyarbakır’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında sınır kapılarının kapalı olmasından dolayı gönderilen yardımların kapılarda bekletildiği savunuldu. İlaç ve medikal malzemelerin alınması için parasal yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için bankalarda hesap numaralarının açıldığı belirtilen açıklamada, Suriye'de yaşayan insanlar için eylemlerin de yapılacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER