Dtso Başkanlığına Ahmet Sayar Seçildi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanlığı'nın 1 Haziran'daki seçiminde mavi listede yer alan Ahmet Sayar, yapılan yönetimi kurulu toplantısıyla DTSO Başkanı seçildi.DTSO'nun yeni yönetiminin belirlenmesi üzerine basın toplantısı...

Dtso Başkanlığına Ahmet Sayar Seçildi
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanlığı'nın 1 Haziran'daki seçiminde mavi listede yer alan Ahmet Sayar, yapılan yönetimi kurulu toplantısıyla DTSO Başkanı seçildi.

DTSO'nun yeni yönetiminin belirlenmesi üzerine basın toplantısı düzenleyen başkan Ahmet Sayar, DTSO'nun bireylerin değil, kolektif bir iradenin kurumu olduğunu dile getirdi. Çözüm sürecine destek vereceklerin ifade eden Sayar, Diyarbakır’ı bölge ve ülkenin diğer illerine model olabilecek düzeye getireceklerini kaydetti. Sayar, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini kaydederek, "Bu toplantı vesilesi ile Mavi Liste Adayları olarak seçim öncesi ifade ettiğimiz her sözün arkasında olacağız. Sandıktan aldığımız güçle yürüyeceğimiz yolda Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası’nın bireyler değil, kolektif bir iradenin kurumu olduğunu unutmayacağız. Yönetim ve organlarımızda demokratik ve kolektif bir tarzı esas alırken, tüm yerel dinamiklerle de eş güdümlü çalışacağız. Ancak bu perspektifle kentimiz Diyarbakır’ı gerek bölge, gerekse ülkemizin diğer kentlerine model olabilecek bir düzeye getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Bir gazetecinin BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’ın DTSO seçimlerini gerekçe göstererek DTK Yönetim Kurulu'ndan istifa etmesi sorusunu Sayar, "Oda seçimleri demokratik bir şekilde gerçekleşmiştir” diye yanıtladı. Çözüm süreci ile ilgili soruya ise Sayar, "Çözüm süreci ile birlikte ölümlerin yaşanmaması önemlidir. Bu süreçle ile birlikte bölgenin ekonomik ayağı da canlanacağını düşünüyoruz. Çözüm sürecini desteklediğimizi daha öncede belirtmiştik. Bu süreci desteklediğimizi ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2013, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgut Tayık
Turgut Tayık - 11 yıl Önce

ahmet beye başarilar dileri̇ m

SIRADAKİ HABER