DTSO İlçelerde Temsilcilik Açıyor

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası yeni dönemde öncelikli konu olarak ele aldığı, ilçe temsilciliklerinin açılışlarını gerçekleştiriyor.

DTSO İlçelerde Temsilcilik Açıyor
 Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası yeni dönemde öncelikli konu olarak ele aldığı, ilçe temsilciliklerinin açılışlarını gerçekleştiriyor. Ergani, Bismil ve Silvan'da açılacak olan temsilciliklerle, ilçelerdeki DTSO üyelerinin oda ile olan belgelendirme ve aidat işlemlerinin kolaylaştırılması ve mesleki çalışmaların, örgütlenmelerin yerinde gerçekleştirilmesi sağlanacak.

Temsilciliklerle ilgili açıklama yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar konuyla ilgili şunları söyledi;

"İlçelerde faaliyet gösteren üyelerimiz şimdiye kadar faaliyet, oda kayıt ve ihale durum gibi belge işlemleri için merkeze gelmek zorunda kalıyorlardı, bu üyelerimiz için hem zaman hem de ekonomik kayıplara sebep oluyordu. Açılacak olan temsilciliklerle bu kayıpları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte üç büyük ilçede ikamet eden üyelerimiz merkeze gelmeden bulundukları yerdeki temsilciliklere giderek oda işlemlerini gerçekleştirebilecek." Sayar, hayata geçirilecek uygulamanın aynın zamanda ileriki süreçte ticari faaliyetlerin artacağına inandığımız Ergani, Bismil ve Silvan gibi ilçelerde Ticaret ve Sanayi Odalarının kurulmasına da zemin hazırlayacağını da belirtti.

İlk olarak 14 Aralık 2013 tarihinde Ergani temsilciliklerinin açılışının yapılacağını söyleyen Sayar, 21 Aralık'ta Bismil, 28 Aralıkta da Silvan temsilciliklerinin açılışlarının gerçekleştirileceğini belirtti.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER