Emrem Vakfı’ndan Sünnet Şöleni

EMREM Vakfı Diyarbakır Temsilciliği, Fatihpaşa Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde düzenlediği sünnet şöleni ile 15 çocuğu sünnet ettirdi.Maddi durumu düşük ailelerden seçilen 15 çocuk için düzenlenen şölene Vali Yardımcıları Cemal...

Emrem Vakfı’ndan Sünnet Şöleni
EMREM Vakfı Diyarbakır Temsilciliği, Fatihpaşa Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde düzenlediği sünnet şöleni ile 15 çocuğu sünnet ettirdi.

Maddi durumu düşük ailelerden seçilen 15 çocuk için düzenlenen şölene Vali Yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Mehmet Demir, Diyarbakır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Kurt, EMREM Vakfı İl Temsilcisi Veysi Özdemir ve aileler katıldı. Sünnet olan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yardımcıları Kansız ve Demir çocuklara çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi. Vali Yardımcısı Kansız, yaptığı açıklamada, erkekliğe adım atatan çocukları ve aileleri tebrik ettiğini söyleyerek, “Peygamberimizin en önemli sünnetlerinin başında gelen bu olay çocuklarımız için çok önemlidir. Bu mutlu gününüzde biz de bu sevinci sizlerle yaşıyoruz’’ dedi.

EMREM Vakfı İl Temsilcisi Özdemir ise, vakfın onursal başkanı ve Yazar Abdüsselam Semre’nin doğudaki çocuklara yardım yapmayı çok istediğini bu vesileyle de vakfın böyle bir çalışma yaptığını belirtti. Özdemir, vakfın bundan sonra buna benzer faaliyetlerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2013, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER