Esnaf Buluşması!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Bağlarlılarla toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Eş Başkan Eşref Güler, esnaflarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Esnaf Buluşması!
Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, Bağlar’da yaşanan kaldırım sıkıntısını gidermek için esnaf yurttaşlarla toplantı yapmaya devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler Bağlar’da yaşanan sorunları aza indirmek için Bağlar’lı yurttaşlarla toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Eşref Güler, Mevlana Halid Mahallesi Hat Boyu Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Bağlar Belediyesi’nin Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Eş Başkanı Eşref Güler’in yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda konuşan Eşref Güler, Bağları temiz kılmak için Türkiye’nin hiçbir yerinde görülmeyen bir azimle çalıştıklarını belirterek, “Fakat ne yazık ki hiçbir değişim kaydedilmiş değiliz. Bu konuda esnaf yurttaşlarımız bize yardım etmezse bir aşamadan da bahsedemeyiz. Bu yüzden en büyük desteği esnaf yurttaşlarımızdan istiyoruz” dedi.

‘KALDIRIM İŞGALİ KABUL EDİLEMEZ’

Esasında yurttaşların taleplerini dinlemek için biraraya geldiklerini sözlerine ekleyen Güler, daha güzel daha yaşanabilir bir Bağlar yaratmak için önlerine koyulan hiçbir engeli tanımayacaklarını söyledi. Güler konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bundan sonra kaldırımlar kesinlikle işgal edilmemeli. Nitekim annelerimiz kardeşlerimiz gerçekten kaldırımlarımızı işgalden kaynaklı kullanılmamakta. Bu durumdan kaynaklı her yıl kazalar meydana gelmektedir.

KALDIRIM SIKINTISI

Bu kabul edilemez bir şey. Biz bu kaldırım sıkıntısını zabıtalarımızı arkamıza alarak gidermek istemiyoruz. Bu yıllardır sistemin uyguladığı bir politikadır. Halkımızın esnafımızın bizi bu konuda anlayacağını umut ediyorum. Eksikliklerimiz olursa gelsinler bizi eleştirsinler bu konuda kapımız sonuna kadar açıktır. Yurttaşlarımızdan bu konuda rica ediyoruz, kaldırım sorununu giderme noktasinda kimse bize bir bahane sunmasın lütfen.”  

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER