Fidanlık'ta Stres Atıldı.

Yenişehir Belediyesi, tüm ilçe çalışanları için fidanlık alanında şölen düzenledi.

Fidanlık'ta Stres Atıldı.
Yenişehir Belediyesi, tüm ilçe çalışanları için fidanlık alanında şölen düzenledi. Etkinliğe Belediye Başkanı Avukat Selim Kurbanoğlu, Belediye Meclis Üyeleri BDP ilçe eş başkanları, İlçe yönetimi, mahalle meclisleri ve aktif çalışan üyeler katıldı.

Kahvaltılı ve yemekli olan etkinlik, sporsal müsabakalarla gün boyu devam etti.
Katılımcılar yaptığı açıklamalarda; "Belediyemizin yaptığı bu etkinlik her yıl periyodik olarak yapılmaktadır. Keyifli, coşkulu bir gün geçirdik. Kışın getirdiği tüm stresimizi bu etkinlik ile attık. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşşekür ederiz" dediler.

Yenişehir Belediyesi, Eğitim destek evindeki çocukları da piknikte buluşturdu.Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Güler Menteş Turhallı bu tür sosyal aktivitelerin çocuklar için iyi olduğunu belirterek. "Ben û Sen ve İplik mahallerindeki, Yenişehir Belediyemize bağlı olan eğitim destek evlerindeki çocukları piknikle buluşturuyoruz. Amacımız yoğun geçen bir eğitim yılının ardından bir nebzede olsa çocukları stresten uzak, doğayla baş başa bir piknik yapmalarını sağlıyoruz. Yaklaşık yüz çocukla buradayız. Eğleniyorlar, sosyal aktivitelerle daha da pekişiyorlar. Temmuz ayında da 1000 üzerinde çocuğu her yıl olduğu gibi yine havuzla buluşturacağız" dedi.




Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER