Galatasaray Taraftarından Anlamlı Yardım

Galatasaray taraftar grubu olan ultrAslan’ın alt kolu ultrAslan BH’tan Diyarbakır’a anlamlı yardım.

Galatasaray Taraftarından Anlamlı Yardım
TARAFTARLARDAN ultrAslan GİBİ DESTEK

Galatasaray taraftar grubu olan ultrAslan’ın alt kolu ultrAslan BH’tan Diyarbakır’a anlamlı yardım.
Fanatikliğiyle ünlü ultrAslan BH grubu, aylar öncesinden Diyarbakır Bağlar’da bulunan Fatih İlköğretim Okulu ile bağlantıya geçerek okul ve öğrencilerin eksikliklerini saptadı. Daha sonra Türkiye çapında bir organizasyon düzenleyerek Galatasaray taraftarlarının destekleri ile kırtasiye araç ve gereçlerinin yanı sıra elbise ve malzeme listesi hazırlayarak eksiklikleri saptayan taraftarlara ultrAslan üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
20 Koliden fazla yardım ile İstanbul’dan Diyarbakır’a gelen ultrAslan BH Başkanı Ahmet Turaç, kolileri ultrAslan Diyarbakır üyeleriyle birlikte Fatih İlköğretim Okuluna getirdi.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

İstanbul’dan Diyarbakır’a ilk defa anlamlı bir organizasyon için gelen Ahmet Turaç, Fatih İlköğretim Okulunda okuyan öğrencileri kardeşleri gibi gördüklerini belirterek bundan sonrada desteklerinin süreceğini belirtti. Turanç organizasyondaki emeklerinden ötürü ultrAslan Başkanları Sebahattin Şirin, Veysel Giley ve Yılmaz Tutuş’a da teşekkür ederek şunları söyledi; Diyarbakır’da sık sık yaptığımız bir organizasyonu yeni bir okulda denemek istedik. Daha önce ultrAslan çatısı altındaki birçok arkadaşımız Diyarbakır ve çevre köy okullarına bu tarz etkinlikler gerçekleştirmişlerdi. Bizde önceden tanıştığımız müdür yardımcısı Mehmet Demir ile bağlantıya geçerek okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldık. Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerinde temsilciliği olan ultrAslan üyelerinin destekleriyle buraya 20’den fazla koli toplayarak geldik. Bu kolilerin içerisinde okul defterinden kaleminden tutunda ayakkabı, mont ve elbiselere kadar ne ararsanız var. Bu kolileri Diyarbakır’da okul yönetimine takdim ettik. Bundan sonrada bu ve benzeri desteklerimi imkanlarımız dahilinde devam edecek. Bu anlamda bize yol açan, yol gösteren değerli abilerimiz Sebahattin Şirin, Veysel Giley ve Yılmaz Tutuş’a teşekkür ediyoruz. İlk defa geldiğim Diyarbakır’da çok anlamlı dostluklarla geri döneceğim. Ayrıca İstanbul’dan bu kolileri getirmede ‘memleketimize hayır işi yapılıyor. Ücret almayız’ diyerek para dahi talep etmeyen Öz Diyarbakır firmasına ve bugün buraya kadar gelerek bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman Sevgili’ye de teşekkür ederiz.” dedi.

MÜDÜR’DEN TEŞEKKÜR

Fatih İlköğretim Okul Müdürü Hüsamettin Atlı ise, Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederken, bu desteğin kendilerini duygulandırdığını belirtti. Atlı yaptığı açıklamada şunları söyledi;” İlk olarak bu etkinliği duyduğumuzda mutlu olmuştuk. Çünkü okulda gerçekten durumu kötü olan öğrencilerimiz mevcuttu. Açıkçası bu kadar fazla bir yardım geleceğinide beklemiyorduk. Bizim içinde sürpriz oldu. Türkiye’nin heryerinden Diyarbakır’da tanımadıkları kardeşlerine kitap, kalem, defter, elbise gönderenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca böylesine anlamlı bir organizasyonda bulundukları için ultrAslan ve ultrAslan BH’a teşekkür ediyorum”

ARTIK CİMBOMLUYUM

Fatih İlköğretim Okulu’na gerçekleştirilen yardım kampanyasına öğrencilerde büyük ilgi göstererek tezahüratlarla konuklarını desteklerken, öğrenciler ‘com bom bom’ diye tezahüratta bulundu.
Gelen yardımlardan ötürü çok mutlu olduğunu söyleyen bir öğrenci bugüne kadar Fenerbahçe’li olduğunu belirtirken, bundan sonra sadece Cimbomluyum diyerek konukları güldürdü. Yoğun ilgi karşısında mutlu olduklarını belirten ultrAslan BH üyeleri ise okuldan birçok kişiyi Galatasaraylı yapmanın mutluluğu ile ayrıldı.











Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER