Gelecek Otomotiv Mercedes Müşterileri İle Bir Araya Geldi

Gelecek Otomotiv Mercedes Benz, müşterileri ile road showda bir araya geldi.Mercedes genel merkezinden elemanların da katıldığı road showda, müşerilerinin kendileri ile ilgili eleştirilerini dinleme fırsatı yakaladıklarını belirten kamyon satış...

Gelecek Otomotiv Mercedes Müşterileri İle Bir Araya Geldi
Gelecek Otomotiv Mercedes Benz, müşterileri ile road showda bir araya geldi.

Mercedes genel merkezinden elemanların da katıldığı road showda, müşerilerinin kendileri ile ilgili eleştirilerini dinleme fırsatı yakaladıklarını belirten kamyon satış sorumlusu Abdülsamet Yıldız, bu sayede müşterilerine daha iyi hizmet verebilme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Yıldız, “Müşterilerimizle iç içe olarak onları yakından tanıma ve sıkıntılarını dinleme şansı yakaladık. Bu anlamda eksikliklerimizi gördük ve bunları giderme adına daha iyi çalışacağız” dedi. Türkiye genelinde Mercedes’in 32 adet bayisinin bulunduğunu aktaran Yıldız, Gelecek Otomotiv olarak Türkiye ikincisi olduklarını ifade etti. Yıldız, "Kurulduğumuz 2004 yılından bu güne kadar biz bütün rakiplerimizi geçerek 2. sıraya yükselmeyi başardık. Satış sonrası hizmette Türkiye 1.'siyiz. Temel hedefimiz satışta ve teknik serviste Türkiye 1.'si olmaktır. 2014 yılında Gelecek İstanbul’u kuruyoruz. Bu bizim 1.'ciliğe çıkışımızda çok büyük bir adım olacaktır. Avustralya’nın Strasburg kentinde düzenlenen ödül törenin Mercedes’in bu güne kadar Türkiye’deki bayilerine vermediği bir ödülü biz aldık. Bütün bu çalışma ve başarılarda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdülhakim Toluğ’un azim ve çalışma hırsı var. Onun bu azmi biz bütün çalışanları şevklendirmektedir" diye konuştu.

Her geçen gün daha çok büyüdüklerini kaydeden Yıldız, bölge halkından bu bağlamda destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER