Günfiad’dan Erdoğan’a Destek

Güneydoğu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Gezi Parkı protestolarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini söyledi.GÜNFİAD Genel Başkanı Rıdvan Söylemez yaptığı açıklamada, bu olaylardan...

Günfiad’dan Erdoğan’a Destek
Güneydoğu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Gezi Parkı protestolarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiklerini söyledi.

GÜNFİAD Genel Başkanı Rıdvan Söylemez yaptığı açıklamada, bu olaylardan asıl amacın hükümeti devirmek olduğunu söyledi. Söylemez, çözüm süreci ile birlikte bazı çevrelerin bu ülkede devam eden istikrardan rahatsız olduğunu belirterek, Kürt halkının Başbakan Recep Tayip Erdoğan için siper olmaya hazır olduğunu ifade etti. Söylemez, “Senelerdir bu ülkede bir hiç uğruna gençler öldü ve öldürüldü. Hukukun üstünlüğüne inanmayıp, üstünlerin hukukunu savunanlar devlet adına gencecik fidanları katletti. Bugün geldiğimiz günde meydana gelen olaylar, kendini hukukun üstünde gören bir kör zihniyetin son çırpınışlarıdır. Amaç bu ülkede çözüm süreciyle birlikte devam eden istikrarı hedef alıp, Sayın Başbakan ile birlikte halkın oylarıyla iktidara gelmiş hükümeti devirmektir. Kürt halkı olarak Sayın Başbakan için siper olmaya hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2013, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER