HIRSIZLAR BAYRAM DİNLEMEDİ

Bölgede artan hırsızlık olayları baş edilemez düzeye geldi. Son aylarda artan hırsızlık olaylarına her gün yeni vakalar eklenirken, bayramda dahi durmayan hırsızlar ‘pes’ dedirtti.

HIRSIZLAR BAYRAM DİNLEMEDİ
HIRSIZLAR BAYRAM DİNLEMEDİ

Bölgede artan hırsızlık olayları baş edilemez düzeye geldi.
Son aylarda artan hırsızlık olaylarına her gün yeni vakalar eklenirken, bayramda dahi durmayan hırsızlar ‘pes’ dedirtti.
Cami’de dahi hırsızlık yapanların son kurbanı ise Erganispor’un eski futbolcusu Orhan Yılmaz oldu.
Ramazan Bayram’ı nedeniyle sabah namazı için gittiği camii çıkışı ayakkabılarının olmadığını gören Yılmaz, durumu imama bildirdi. Daha sonra ayakkabısının çalındığını gören Yılmaz, duruma adeta isyan etti.

ALLAH’IN EVİNDE DE YAPILMAZ Kİ

Bayram sabahı ayakkabısız kalan Yılmaz, hırsızlara sitem ederken, ‘Allah’ın evinde dahi hırsızlık yapanlara söyleyecek söz bulamıyorum’ dedi. Yılmaz,” Bayram namazını kılmak için camiye geldim. Ancak çıkışta ayakkabılarımın olmadığını gördüm. Bayram sabahı bu durum karşısında üzüldüm. Mesele ayakkabı değil. Mesele insanoğlunun artık Allah’tan da korkmadan bu işleri Allah’ın evinde yapabilmesidir. Bu durum insanlığın geldiği noktayı gösteriyor. Önce yanlışlıkla başkasının giydiğini düşündük ama sonra çalındığını anladık. Yapacak bir şey yok. Allah ıslah etsin” diyerek tepkisini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert yetmen
Mert yetmen - 11 yıl Önce

Bu kadarda olmaz yazıklar olsun..

SIRADAKİ HABER