İhd'nin 'geri Çekilmeyi İzleme Komisyonu' Diyarbakır’da Toplandı

İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Merkezi tarafından, çözüm sürecini izlemek amacıyla oluşturulan komisyon, Diyarbakır’da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.İHD tarafından merkez ve şubelerden oluşturulan 'Geri Çekilmeyi İzleme...

İhd'nin 'geri Çekilmeyi İzleme Komisyonu' Diyarbakır’da Toplandı
İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Merkezi tarafından, çözüm sürecini izlemek amacıyla oluşturulan komisyon, Diyarbakır’da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

İHD tarafından merkez ve şubelerden oluşturulan 'Geri Çekilmeyi İzleme Komisyonu', bir aylık sürecin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. İHD Diyarbakır Şube binasında gerçekleştirilen toplantıya; İHD Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Bölge Temsilcisi Şevket Akdemir, İHD Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici ile İHD’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan tüm şube başkanları, yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan İHD Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan, çözüm sürecinin başlamasıyla birlikte izleme komisyonunun yürüttüğü çalışmaları ve bu süreçte yaşanan sıkıntıları tartışmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Bu amaçla ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, şubelerde komisyon içerisinde yer alan yöneticilerin aktarımlarıyla bundan sonra nasıl bir yol izleyeceklerinin ortaya çıkacağını sözlerine ekledi. Erdoğan'ın konuşmasının ardından izleme komisyonunun yürüttüğü çalışmalar konusunda değerlendirmeler yapılarak, hazırlanan raporlar sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2013, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER