KAYMAKAMA GÖRKEMLİ UĞURLAMA

Diyarbakır'dan Rize'nin Pazar ilçesine atanan Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı,Hipodrom'da düzenlenen ve 500 kişinin katıldığı görkemli etkinlikle uğurlandı.

KAYMAKAMA GÖRKEMLİ UĞURLAMA
 Diyarbakır’da 6 yıl kaymakamlık yapan Çınar Kaymakamı  İsmail Şanlı,İçişleri Bakanlığı’nın son kaymakamlar kararnamesi ile Rize’nin Pazar ilçesine atandı. Şanlı, için daha önce bir çok devlet adamına nasip olmayan görkemli veda töreni düzenlenirken,gösterilen ilgi kendisini duygulandırdı.

Diyarbakır-Çınar karayolu üzerinde bulunan Hipodrom’da düzenlenen veda etkinliğine aralarında AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal,devlet adamları,bürokratlar,siyasi parti temsilcileri,kamu kurum müdürleri,STK temsilcileri ,muhtarlar ve vatandaşların yer aldığı yaklaşık 500 kişi katıldı.Şanlı’nın yaptığı hizmetler sinevizyon gösterisi ile davetlilere izlettirildi.

 

‘Önemli Hizmetlere İmza Attı’

Veda töreni için ayrılan alan dolup taşarken,yapılan konuşmalarda İsmail Şanlı’nın halka gösterdiği yakınlık ve ürettiği hizmetlerle derin izler bıraktığı vurgulandı. Konuşmacılar,Şanlı’nın bir kamu görevlisi gibi değil Çınar’ın bir evladı gibi hareket ettiğini dile getirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu,Şanlı’nın halkla iç içe yaşadığını,istihdam ve işsizlik için projeler hazırladığını ifade ederek,Roma döneminden kalma Zerzevan Kalesi’nin de yine bu dönemde ortaya çıkarılarak ilçenin turizmine dev bir katkı sağlandığını dile getirdi.

 

‘Kendimi Diyarbakırlı Hissediyorum’

Veda konuşması yapan Kaymakam İsmail Şanlı,meslek hayatının en verimli ve en unutulmaz günlerini yaşadığı Diyarbakır’ı kendisinden bir parça gibi gördüğünü ifade etti. Şanlı,”Benim için çok zor bir gece. Çünkü Diyarbakır’a veda etmek zor olacak. 6 yıl görev yaptım ama sanki hayatım hep bu kadim şehirde geçmiş gibi. Günlerdir nasıl veda konuşması yapacağımı düşünüyordum. Ben bunu bir veda olarak görmüyorum,Pazar’a bir görevlendirme olarak görüyorum. Kalbim burada kalacak. İnşallah bir gün yine bu topraklara gelip sizlerle birlikte çalışma imkanımız olur. Ama nerede olursak olalım kendimizi Diyarbakırlı,Çınarlı hissedeceğiz” dedi.

 

‘Bu Kadar Hediyeyi Nasıl Götüreceğim?’

Veda yemeğinden sonra geceye katılanlar Kaymakam  Şanlı’ya yaptığı hizmetler nedeniyle çeşitli hediyeler verdi. Hediyeler karşısında şaşkınlığını gizlemeyen  Şanlı,”Şimdi beni düşündüren bu kadar hediyeyi Pazar’a nasıl götüreceğim?” diyerek davetlileri güldürdü. Kaymakam Şanlı,kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşırken alanda uzun kuyruklar oluşması dikkat çekti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER