Kızılay Ninova Park Önünde Kan Bağışı Kampanyası Başlattı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park ile Türk Kızılay Derneği tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Nİnova Park AVM önünde konuşlandırılan Güneyanadolu Bölgesi’ne ait kan bağış...

Kızılay Ninova Park Önünde Kan Bağışı Kampanyası Başlattı
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park ile Türk Kızılay Derneği tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Nİnova Park AVM önünde konuşlandırılan Güneyanadolu Bölgesi’ne ait kan bağış TIR’ı ile kampanyaya destek verenlerden kan toplandı.

Kan bağış TIR’ı yetkilileri 50 ünite kan topladıklarını belirterek, kan ihtiyacını karşılamak herkesin görevi olduğunu söyledi. Duyarlı davranışlarından dolayı Ninova Park AVM yetkililerine teşekkür ettiklerini belirten kan bağış TIR’ı yetkilileri, kan bağışına gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Kan bağış TIR’ı yetkilileri, “Vatandaşların gelip burada kan vermeleri bizim için sevindirici, yalnız bu tür kampanyalarımıza daha çok katılım bekliyoruz ve bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kan bir gün herkese lazım olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kızılay’a yardımcı olmanın vatandaşlık görevi olduğunu belirten Ninova Park AVM yetkilileri ise bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER