Kızılay Ramazan Ayında 6 Bin Kişiye Sıcak Aş Dağıtacak

Türk Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi'nin Ramazan ayı boyunca 6 bin kişiye iki çeşit yemek, yeteri kadar ekmek ve tatlı dağıtacağı belirtildi.Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kızılay 6 bin aileye iftar için iki çeşit yemek, tatlı...

Kızılay Ramazan Ayında 6 Bin Kişiye Sıcak Aş Dağıtacak
Türk Kızılay Derneği Diyarbakır Şubesi'nin Ramazan ayı boyunca 6 bin kişiye iki çeşit yemek, yeteri kadar ekmek ve tatlı dağıtacağı belirtildi.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kızılay 6 bin aileye iftar için iki çeşit yemek, tatlı ve ekmek dağıtacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Kızılay Diyarbakır Şube Başkanı Hikmet Hamzaoğulları, 6 bin kişiye sıcak aş dağıtacaklarını söyledi. Hamzaoğulları, “Her yıl olduğu gibi bu yılda faaliyetlerimiz devam ediyor. Ramazan boyunca 6 bin yoksul aileye aş dağıtacağız. Vatandaşlarımıza iki çeşit sıcak yemek, aileye yetecek kadar ekmek, haftada 3-4 günde tatlı vereceğiz. Yemeklerimiz gece saatlerinde yapılmaya başlanıyor. Sabah ise sahurdan sonra aş dağıtımımız başlıyor. Vatandaşlar yemeklerini alıp evlerinde muhafaza edip akşam iftar saatinde yiyebiliyorlar” dedi.

Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımız sayesinde imkanların geliştirildiğini söyleyen Hamzaoğulları, yapılan yardımların sadece Ramazan ile sınırlı kalmadığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2013, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER