Kuyumcular Futbol Turnuvası Başlatı

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan kuyumcular gold futbol turnuvası başladı.Turnuva ilk gününde 4 karşılaşma yapıldı. Turnuva öncesinde bir açıklama yapan DİKO Başkanı Mustafa...

Kuyumcular Futbol Turnuvası Başlatı
Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan kuyumcular gold futbol turnuvası başladı.

Turnuva ilk gününde 4 karşılaşma yapıldı. Turnuva öncesinde bir açıklama yapan DİKO Başkanı Mustafa Akkul, 17 takımın mücadele edeceği turnuvada şampiyon olacak takıma sürpriz hediye verileceğini söyledi. Akkul, “Kuyumcular arasında oluşturulan 17 takımımız dereceye girmek için mücadele edecektir. Turnuvanın kazasız ve huzurlu bir ortamda geçmesini dilerim. Turnuvada şampiyon olacak takıma büyük bir ödül vereceğiz. Bu ödül sürpriz olduğu için şimdilik açıklamak istemiyorum” dedi.

Turnuvanın ilk gününde oynanan maçlarda Aksa Kuyumculuk rakibi Birtane Hasır Kuyumculuğu 7- 2, Yüksel Gold rakibi İnci Kuyumculuğu 8- 2, Huzurspor rakibi olan Arjin Bilezik takımı 5-2 ve Elif Gold rakibi Zer Ekinci takımını 5-3 yendi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2013, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER