Ninova Park’tan Mağaza İşletmecilerine İftar Yemeği

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, mağaza işletmecilerine iftar yemeği verildi.Bir lokantanın terasında gerçekleşen programa Inside Danışmanlık Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü...

Ninova Park’tan Mağaza İşletmecilerine İftar Yemeği
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, mağaza işletmecilerine iftar yemeği verildi.

Bir lokantanın terasında gerçekleşen programa Inside Danışmanlık Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü Mehmet Zeki Güzel, Ninova Park Satış ve Pazarlama Departmanı Müdürü Didem Yılmaz Oto ile alışveriş merkezinde bulunan mağaza işletmecileri katıldı. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Inside Danışmanlık Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü Mehmet Zeki Güzel, Türkiye çapında birçok ilde oldukça büyük projelerle yatırımcılara hizmet verdiklerini söyledi. Güzel, “Bugün Diyarbakır Ninova Park projemizde sabır, huzur ve paylaşım ayı olan Ramazan-ı şerif vesilesiyle iş ortaklarımızla bir araya gelmek bu mübarek ayın maddi manevi feyzinden istifade etmek üzere güzel bir iftar programı tertip ettik. Sağ olsun kiracılarımızın tamamı teşrif ettiler. Gönüllerdeki paylaşım sofradaki bereketle birleşince son derece güzel bir atmosfer yaşadık. Ticari anlamda diyaloglarımızın hep böyle güzel verim ve tatlı olması dileğiyle, paylaştığımız güzel günlerin hep fazla olması dileğiyle” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2013, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER