Polis memuru Bıçaklandı!

Yankesicilik suçundan aranan şahsı yakalamak isteyen polis, şüpheli tarafından bıçaklandı.

Polis memuru Bıçaklandı!

 Bağlar ilçesinde, Polis memurunu kolundan yaralayan M.A. ile arkadaşı Ö.G. kaçtı. Mahallede operasyon başlatan polis, şüphelileri arka sokakta gizlendikleri bir binada bularak gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, polis memuru Ş.A. Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DİYARBAKIR'da polis memuru Ş.A., bir suçtan arandığı için gözaltına almaya çalıştığı M.T. tarafından kolundan bıçakla yaralandı. Polis memuru hastanede tedaviye alınırken, şüpheli saklandığı binada yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi'nde görevli polis memuru Ş.A., ekip arkadaşlarıyla birlikte aranan kişilere yönelik çalışmaya katıldı.

YANKESİCİ POLİSİ VURDU

Hırsızlık ve kapkaç suçlarından sabıkalı aranan iki kişinin Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde olduğunu belirleyen ekip buraya baskın düzenledi.

Gözaltına alınmaya direnen şüphelilerden M.T., polis memuru Ş.A.'ya cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı. Polis memurunu kolundan yaralayan M.A. ile arkadaşı Ö.G. kaçtı.

BİNADA YAKALANDI

Mahallede operasyon başlatan polis, şüphelileri arka sokakta gizlendikleri bir binada bularak gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, polis memuru Ş.A. Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ASAYİŞ UYGULAMASI

Öte yandan, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izin ile yapılan uygulamalarda kente giren araçlar durdurularak arama yapıldı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Güvenlik, Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Trafik polislerinden oluşturulan ekipler, şehir giriş ve çıkışlarında yaptıkları uygulamalarla durdurdukları araçları ve araçlarda bulunan vatandaşların üzerlerini detaylı bir şekilde aradı. Diyarbakır-Elazığ, Diyarbakır-Şanlıurfa, Diyarbakır-Mardin ve Diyarbakır-Bingöl karayollarında uygulama yapan ekipler, şüphelendikleri araçları durdurup detaylı arama yaptı. Aramalarda uygulamaya katılan polisler, kendi birimleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

YOL KONTROLLERİ

Uygulamaya katılan asayiş polisleri asayiş suçlularını, terörle mücadele ekipleri terör suçlularını, organize suçlarla mücadele ekipleri uyuşturucu kaçakçılığı suçlularını ve trafik ekipleri trafik konularında detaylı inceleme yaparken, özel harekat timleri ise uygulama yapan ekiplerin güvenliğini sağladı.

Uygulamalarda yakalanan suç ve suçluların Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek yapılan incelemelerin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildiği belirtildi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER