Polis Ve Öğrenciler Bahar Şenliğinde Bir Araya Geldi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında polisler ve lise öğrencileri bir araya geldi.Polis ile halk ilişkilerinin geliştirilmesi, daha güvenli...

Polis Ve Öğrenciler Bahar Şenliğinde Bir Araya Geldi
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında polisler ve lise öğrencileri bir araya geldi.

Polis ile halk ilişkilerinin geliştirilmesi, daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla kurulan Toplum Destekli Polislik Şube ve Vali Gökhan Aydıner Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri yapılan bahar şenliği etkinliğinde bir araya geldi. Dicle Üniversitesi piknik alanında yapılan etkinlikte ilk olarak öğrenciler ve polisler ile birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından polislerin de katılımıyla çuval, yumurta ve yoğurt yeme yarışmaları yapıldı. Öğrenciler Kürtçe ve Türkçe şarkılar söyleyerek eğlendi. Öğrencilerle birlikte oyunlar oynayan polisler öğrencilere şiddetin yersiz olduğunu her şeyin tatlı dille çözülebileceği mesajını verdi.

Oynanan oyunların ardından polislerle sohbet eden öğrenciler, polis olmak için gereken eğitim ile ilgili bilgi aldı. Öğrenciler polisler ile birlikte güzel zaman geçirdiklerini söyledi. Oynanan oyunların ardından etkinlik oyunlarda birinci olan öğrencilere verilen hediyelerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER