Sakızcı Memo Bakan'ı Düğününe Davet Etti

Diyarbakır’da incelemelerini sürdüren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. İlginç diyalogların yaşandığı esnaf gezinde hareketleri ile Diyarbakır'ın maskotu halini alan akli dengesi yerinde olmayan bir genç, Bakan Eker'e kendi düğününe gelmesi için davetiye verdi.

Sakızcı Memo Bakan'ı Düğününe Davet Etti
Diyarbakır’da incelemelerini sürdüren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. İlginç diyalogların yaşandığı esnaf gezinde hareketleri ile Diyarbakır'ın meşhur sakızcısı 'Sakızcı Memo' lakaplı Mehmet Kızılay, Bakan Eker'e kendi düğününe gelmesi için davetiye verdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır’daki temasları kapsamında Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Öğle namazı için Ulu Camii'ye gelen Bakan Eker’e Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Süleyman Hamzaoğulları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve çok sayıda kişi eşlik etti. Namazın ardından restorasyonu devam eden Ulu Camii'yi gezen Bakan Eker'e yaklaşan Diyarbakır'ın meşhur sakızcısı 'Sakızcı Memo' lakaplı Mehmet Kızılay, Bakan Eker’i düğününe davet etti. Düğün davetiyesini alan Bakan Eker ise, danışmanlarına düğün tarihini not almaları konusunda bilgilendirdi. Daha sonra Gazi Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden Bakan Eker, esnafla zaman zaman Kürtçe sohbet etti. Yoğun bir ilgiyle karşılan Bakan Eker, beraberindekilere ve gazetecilere meyan şerbeti ve dut ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2013, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER