Selka Petrol, Petrol Ofisi İle İşbirliği Yaptı

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Selka Petrol, Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi’nin distribütör ağına katıldı.Uzun yıllar boyunca madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren Selka Petrol, Petrol Ofisi...

Selka Petrol, Petrol Ofisi İle İşbirliği Yaptı
Diyarbakır’da faaliyet gösteren Selka Petrol, Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi’nin distribütör ağına katıldı.

Uzun yıllar boyunca madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren Selka Petrol, Petrol Ofisi ile yaptığı işbirliği kapsamında faaliyetlerine Diyarbakır Petrol Ofisi Madeni Yağlar Distribütörü olarak devam edecek. Selka Petrol, Maxima ve Maximus motor yağları başta olmak üzere tüm otomotiv grubu yağları, endüstriyel ihtiyaçlara uygun yağlar, dişli yağları ve greslerden oluşan 300’e yakın ürün çeşidi ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. İşbirliği için düzenlenen törende konuşma yapan OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç, 3 yıldır sektör liderliğini koruduklarını ve bu başarıda güçlü iş ortaklarının büyük rolü olduğunu belirtti. Kılıç, “Petrol Ofisi Madeni Yağları’nın bugünkü başarısının ardında doğru stratejinin belirlenmesi ve bu stratejinin adım adım uygulanması yatmaktadır. Yapılan her iş ve atılan her adım bu strateji süzgecinden geçiriliyor. Petrol Ofisi olarak her zaman “müşteri” odaklı bir yaklaşım sergiledik. Müşterilerimize yakın olmak, talep ve ihtiyaçlarını iyi anlamak, onlara değer yaratan ürün ve hizmetler sunmak için çalıştık. Yeni işbirliklerimiz ile bu strateji hedefinde ilerliyor, hizmet ağımızı her gün daha da büyütüyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİNE İMZA ATTIK”

Sektör lideri Petrol Ofisi’nin onaylanmış kalitesi ile geniş ürün yelpazesini Diyarbakır’a ulaştıracak olan Selka Petrol adına konuşma yapan Enver Sancar, sektördeki bilgi birikim ve deneyimlerini Petrol Ofisi’nin gücü ile birleştirerek önemli bir işbirliğine imza attıklarını belirtti. Sancar bu işbirliği ile yerel ekonomiye ve il istihdamına katkı sağlayacaklarını belirtirken Diyarbakır’ın gelişme potansiyeli ile paralel olarak hedeflerinin de yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye madeni yağ pazarının lideri Petrol Ofisi, İzmit - Derince’de bulunan, yılda toplam 140 bin ton üretim kapasitesine sahip fabrikasında ürettiği madeni yağ ve gres ürünlerini; yurt geneline dağılmış Petrol Ofisi akaryakıt istasyonları, maxima yağ değişim merkezleri ve yaygın distribütör ağı sayesinde ulaştığı 15 bini aşkın satış noktasında müşterilerine ulaştırıyor. Aynı zamanda, doğrudan Petrol Ofisi tarafından da kamu ve özel sektör kuruluşları ile yetkili otomotiv servislerine satılmakta olan Petrol Ofisi Madeni Yağları, Türkiye pazarının yanı sıra başta Rusya, Irak, KKTC, Azerbaycan, Libya, Gürcistan, Türkmenistan, Yunanistan, Makedonya ve Bosna Hersek olmak üzere Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 26 ülkeye ihraç ediliyor. Petrol Ofisi yılda yaklaşık 10 bin ton madeni yağ ihracatı gerçekleştiriyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER