Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Camilere Akın Etti

Diyarbakır’da Ramazan ayının ilk gününde yaşanan kavurucu sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar, serin olan camilerde uyuyarak vakit geçiriyor.Ramazan ayının ilk gününde aşırı sıcaklardan etkilenen vatandaşlar, taş duvarlarla örüldükleri...

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Camilere Akın Etti
Diyarbakır’da Ramazan ayının ilk gününde yaşanan kavurucu sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar, serin olan camilerde uyuyarak vakit geçiriyor.

Ramazan ayının ilk gününde aşırı sıcaklardan etkilenen vatandaşlar, taş duvarlarla örüldükleri için serin olan ve klimaların çalışmasıyla da serinliğini koruyan camilere akın ediyor. Serin olan camilerde ibadetlerini yapan vatandaşlar, kıldıkları namazın ardından camide uyuyarak vakit geçiriyor. Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, insanların istediği zaman camiye girebileceğini belirterek, bu sıcaklarda vatandaşların camilere akın etmesinin doğal olduğunu söyledi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ise Diyarbakır’da Ramazan ayı boyunca hava durumunun açık ve az bulutlu, sıcaklığın da mevsim normallerinde seyredeceğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER