Tedavi İçin Düzce’den Diyarbakır’a Geldi

Diyabet hastalığı nedeniyle sertleşme sorunu yaşayan A.E. (51) tedavi olmak için Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne geldi.Dicle Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında tedavi gören A.E., takılan mutluluk çubuğu ile iki günde sağlığına kavuştu....

Tedavi İçin Düzce’den Diyarbakır’a Geldi
Diyabet hastalığı nedeniyle sertleşme sorunu yaşayan A.E. (51) tedavi olmak için Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne geldi.

Dicle Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında tedavi gören A.E., takılan mutluluk çubuğu ile iki günde sağlığına kavuştu. 6 yıldan beri erkeklik işlevini yerine getiremediğini kaydeden A.E., Düzce’den Diyarbakır’a gelerek penil protez yerleştirilmesi ameliyatı oldu. İki günde sağlığına kavuşarak taburcu olan A.E., "Diyabet hastalığı nedeniyle 6 yıl önce sertleşme sorunu yaşadım. Bu nedenle psikolojim bozuldu. Benden 12 yaş küçük olan eşimle sorun yaşamaya başladım. Boşanma arifesine geldik. Bu sorunuma çareler aramaya başladım. İnternette gezinirken Dicle Üniversitesi Hastaneleri Üroloji Anabilim Dalı tarafından bir hastaya uygulanan penil protez (mutluluk çubuğu) ameliyatı haberini gördüm. Haberi okuyunca bu hastalıktan kurtulma umudum arttı" dedi.

Düzce’den iki saatlik mesafede olan İstanbul yerine Dicle Üniversitesi'ni tercih ettiğini ifade eden A.E., hastaneye gelir gelmez büyük ilgi gördüğünü, kısa sürede ameliyata alındığını ifade etti. A.E., "Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. İki gün içerisinde taburcu oldum. Mutluluk çubuğu beni eşimle boşanma arifesinden geri çevirdi. Benden hiçbir ek ücret alınmadı. Cebimden beş para bile çıkmadan sağlığıma kavuştum. Dicle Üniversitesi Üroloji bölümü yöneticilerine, doktorlarına ve personeline kadar herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yaşar Bozkurt ise, Diyarbakır ve çevre iller başta olmak Türkiye’nin her tarafından kliniklerine gelen hastalar olduğunu ifade ederek yaklaşık 30 kişiye penil protez operasyonu uyguladıklarını belirtti. Operasyonu gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Murat Atar, bu operasyonların hemen tamamında normal fizyolojik fonksiyonları olduğu gibi taklit edebilen 3 parçalı penil protez kullandıklarını aktardı. Atar, "Hastalarımızı güler yüzlü, deneyimli ve ilgili personellerimizle, konforlu hastane odalarımızda misafir ederek sağlığına kavuşturup gönderiyoruz. Bunları yaparken de sağlık güvencesi olan hastalarımızdan hiçbir ek ücret talep etmiyoruz“ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER