Türofed Bölgesel Dernek İçin Kurulması İçin Diyarbakır’da

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir bölgesel dernek kurulması ve federasyona bağlanması için Diyarbakır’da bir toplantı düzenledi.Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Can, İl Kültür ve Turizm Müdürü...

Türofed Bölgesel Dernek İçin Kurulması İçin Diyarbakır’da
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir bölgesel dernek kurulması ve federasyona bağlanması için Diyarbakır’da bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Can, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tevfik Arıtürk, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Otel sahipleri ve seyahat acenteleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Diyarbakır Vali Yardımcısı Mustafa Can, çözüm süreci başladığında Diyarbakır’ın hazırlıksız yakalanacağını söylediğini hatırlatarak, bugün gelinen noktada Diyarbakır’a çok yoğun bir ziyaretçi sayısı olduğu ve Diyarbakır’daki otellerin bunu karşılayamayacak düzeye geldiğini söyledi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Arıtürk de gelen ziyaretçilere teşekkür ederek, Diyarbakır’da böyle bir toplantının yapılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

TÜROFED Başkanı Osman Ayık ise bugüne kadar hep kıyılarda yer alan il ve ilçelerin derneklerinin federasyonu olarak anıldıklarını dile getirerek, bugünden sonra artık Türkiye’nin her yerinde şubeleri olan bir federasyon olarak anılmak istediklerini ifade etti. Ayık, “Senenin başından beri örgütlenmenin olmadığı yerleri hareketlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu örgütlenmenin içerisinde var olmanızı istiyoruz. Mesleğimizi ileriye götürmek adına beraber hareket ettiğimiz zaman daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Yaşanan Gezi Parkı olaylarını bir tarafa bırakacak olursak Türkiye’de çok ılıman bir iklim var. Bu hava insanların bu bölgeye gelip bu bölgeleri ziyaret etmek istemelerini sağlamaktadır” dedi. Yapılan sunumun ardından otel ve acente sahipleri ile karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Toplantıya Antalyalı iş adamları da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER